Proiecte

Pana in prezent, fundatia Help Line, impreuna cu Loja Masonica Millenium, a organizat actiuni de ajutorare a gradinitei din Comuna Gruiu, prin achizitia de rechizite scolare, echipament sportive.

In parteneriat cu Organizatia Concordia a inlocuind ferestrele Orfelinatului Ploiesti, pentru a optimiza consumul de energie cat si pentru a creste gradul de confort termic al copiilor.

Proiecte in curs:

  • Realizarea unui proiect impreuna cu Biserica Reformata din orasul Vlahita, Jud Harghita, avand ca scop ajutorarea copiilor talentati/ cu rezultate deosebite la scoala;
  • Reabilitarea salii de sport a Bisericii Reformate din Bucuresti, prin schimbarea ferestrelor, inlocuirea pardoselii si modernizarea sistemului de incalzire. Totodata, ne dorim infiintarea unui club dedicat activitatilor artistice copiilor prescolari si scolari, club care va functiona in aceasta locatie.

 

Serbarea de craciun:


Planuri de viitor:

Ne dorim sa integram in societate tinerii care ies din orfelinate, prin asigurarea accesului acestora la scoli din domeniul constructiilor, mai precis, cu specializari in anveloparea cladirilor.